Att vara liberal

Alla ska behandlas olika

Att vara liberal handlar för mig om att bygga politik utifrån alla människors frihet och rättighet att själva bestämma över sitt liv och sina livsval.

Varje dag hindras människor från att förverkliga sina drömmar. Varje dag förvägras människor rätten till självbestämmande. Det är inte acceptabelt. Som politiker har jag därför ett ansvar. Ett ansvar att undanröja hinder – inte sätta upp nya murar.

Alla människor har inte samma behov, förväntningar och mål i livet. Därför vill jag arbeta för ett Sörmland där sörmlänningarna ges möjlighet att själva forma sin tillvaro. Ett Sörmland där valfrihet utgör den grund utifrån vilken politiken formas.

För att den enskilde individen ska ges frihet att fullfölja sina drömmar ska landstinget säkerställa att alla Sörmlänningar har rätt till en god hälso- och sjukvård. Oavsett ekonomi, ålder och bostadsort.

Jag vill se ett Sörmland där vi alla ges möjlighet att utvecklas utifrån våra unika förutsättningar. Ett Sörmland där olikheter bejakas istället för att motverkas.

Ett Sörmland där alla ska behandlas olika.

Annons

One Response to Att vara liberal

  1. Hans Fredbäck skriver:

    Hej Thomas!
    Drömmar låter ngt flummigt.
    Livsmål är kanske bättre.
    ///H-E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: