Reflektion kring dagens artikel i Eskilstuna-Kuriren

I dagens upplaga av Eskilstuna-Kuriren går det att läsa en intervju med mig som fokuserar på den mandatperiod som Landstinget Sörmland står inför. Jag får i artikeln tillfälle att ge Folkpartiets syn på den liberala politik vi vill driva. En liberal politik där den enskilde individens möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar utgör grunden. En liberal politik för valfrihet, för kvalitet och för jämlik hälsa.

Artikeln inriktar sig även en del på framtida majoritetskonstellationer. Min uppfattning är tydlig. Vänsterpartiet är det enda parti i landstingsfullmäktige där Folkpartiet ser att det finns djupa ideologiska skiljelinjer som omöjliggör ett samarbete.

Folkpartiet i Landstinget Sörmland har varit tydligt med sin ståndpunkt. Vi går till val som ett eget parti. Vi söker mandat för en liberal politik. De partier – såväl till höger som vänster – som delar vår grundsyn är välkomna att tillsammans med oss liberaler ta ansvar för landstingets utveckling under de kommande fyra åren. Kring detta behöver ingen Sörmlänning tvivla.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: